0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Uitgebreide buffetten Ermelo

Voor welke gelegenheid dan ook, buffetten zijn ideaal. Wij serveren deze op verschillende manieren. Bijvoorbeeld op spiegels. Niet alleen qua ingrediënten en garnering maar ook qua praktische invulling van buffetten in Ermelo denken wij met u mee. Want uw gasten wilt u graag tevreden stellen en niet te lang op het eten laten wachten. Daarom kunnen wij dezelfde ingrediënten op diverse tafels serveren, zo wordt de wachttijd verkort. Of kiest u een uitgebreid buffet met een voorgerecht, een hoofdgerecht een specialaal kinderbuffet en een spetterend ijsdessert? Qua buffetten in Ermelo is werkelijk alles mogelijk bij Maartenz Catering. Heeft u trouwens al eens aan office cooking gedacht?

Ook in specifieke buffetten in Ermelo zijn wij gespecialiseerd. Bijvoorbeeld een vegetarisch buffet. Samengesteld met de meest heerlijke vegetarische ingrediënten. Wat dacht u van carpaccio van mozzarella, apostelbrood met tapenades en Quinoa met garnalen en roerbakgroenten en heerlijke wraps gevuld met verse groenten, cheddarkaas en zoetzure saus? Dit zijn nog maar enkele gerechten die wij serveren tijdens vegetarische buffetten in Ermelo. Benieuwd naar de overige varianten? Neem dan vrijblijvend contact op voor deze catering in Ermelo, wij komen graag kennismaken.

Wie denkt dat het dessert alleen voor kinderen is heeft het mis. Want wie geniet er nu niet van een spetterende ijsdessert buffetten in Ermelo en omgeving. Geheel naar uw wens stellen we deze samen. Wij serveren deze op grote spiegels voor een nog mooier effect. Een variatie aan ijssoorten, bonbons, cake en soesjes maken het geheel compleet. Is het ter gelegenheid van iets? Dan regelen wij speciale dessert fonteinen. Buffetten in Ermelo van A-Z samengesteld? Dat regelt en verzorgt Maartenz Catering graag voor u.

Ook in Ermelo zijn de buffetten van Maartenz Catering inmiddels bekend. Wij leveren kwaliteit, persoonlijke service en de meest heerlijke en verse ingrediënten. Van thema tot eenvoud en luxe en exclusieve varianten. De vorm is ideaal, zeker voor grotere gezelschappen met een informele sfeer. Zo kan iedereen eten pakken wanneer hij wil en zijn er geen vaste zitplaatsen zodat iedereen gezellig contact heeft met elkaar. Ook kan iedereen zijn eigen hoeveelheid bepalen, gemakkelijk voor zowel grote als kleine eters. Wilt u alles weten over de mogelijkheden van buffetten in Ermelo en omgeving? Wij komen graag de mogelijkheden vrijblijvend bespreken.

Neem contact met ons op!