0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Tapas buffetten Harderwijk

De kleine Spaanse hapjes zijn en blijven razend populair, ook in Nederland. Ideaal voor bij de borrel maar wat dacht u van tapas buffetten in Harderwijk? Er is steeds meer vraag naar deze variant. Niet alleen om de heerlijke hapjes, maar ook omdat er voor ieder wat wils is. Net als een amusehapje is een tapa een hapje dat eetlustopwekkend is. Wist u dat er in Spanje traditioneel gratis tapas worden gegeven als u bier of wijn besteld? De bekende ingrediënten van tapas buffetten zijn albondigas, tapenades en aioli met brood, olijven, chorizo en ga zo maar verder. Wij hebben een standaard tapas buffet in Harderwijk, maar uiteraard stellen wij deze ook op maat samen voor u.

Naast tapas zijn er allerlei thema buffetten in Harderwijk te bedenken. Van een Oostenrijkse variant met vlees tot een Japans buffet met de meest heerlijke sushi en sashimi. Maar ieder land kent zijn eigen ingrediënten en gewoontes, wij stellen graag een scala aan thema buffetten in Harderwijk samen voor u. Wellicht krijgt u vrienden uit het buitenland over of heeft een reünie van een vakantie of bent u gewoon dol op specifiek eten. Neem bijvoorbeeld de Japanse variant. Sushi is inmiddels ook in Nederland bekend en geliefd. Rijst is hiervan de basis met de meest heerlijke verse vis. Benieuwd naar de mogelijkheden van specifieke thema buffetten in Harderwijk? Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen. Bekijk ook eens de mogelijkheden van buffetten in Ermelo.

Bij een stamppot buffet in Harderwijk wordt er direct gedacht aan winterse kost. Maar wij verzorgen ook zomerse stamppotten. Wat dacht u van de andijvie variant? En zo zijn er nog talloze zomerse frisse stamppotten die u kunt serveren aan uw gasten. De stamppot buffetten in Harderwijk van Maartenz Catering zijn populair. Wij bereiden vaak twee of meer soorten zodat er voor iedere gast iets lekkers bij zit. In de winter zorgen we natuurlijk ook voor verse worst, spekjes en de bijbehorende sauzen en ingrediënten. Dus in welk seizoen u ook iets te vieren heeft, probeer de stamppot buffetten in Harderwijk en omgeving.

Wist u dat Maartenz Catering een allround cateraar is? Naast buffetten in Harderwijk verzorgen wij nog veel meer. Van een eenvoudige receptie of barbecue tot een grandioos open huis of bruiloft met luxe hapjes in Harderwijk. In de jaren dat wij actief zijn op en rond de Veluwe hebben wij een diversiteit aan evenementen mogen organiseren. Niets is ons te gek, te klein of te groot. Wij denken met u mee en ontzorgen! Dus bent u op zoek naar buffetten en meer in Harderwijk? Maartenz Catering is u graag van dienst.

 

Neem contact met ons op!