0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Italiaanse buffetten Zeewolde

Een familiedag, een receptie, een bruiloft, een housewarming of een reünie...Wij verzorgen buffetten in Zeewolde. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op de website naar de ‘standaard’ samenstellingen. Zo hebben wij uitgebreide warme en koude varianten of Oosterse en vegetarische buffetten in Zeewolde die wij graag voor u verzorgen. Wellicht heeft u specifieke wensen of wilt u eens echt iets anders. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij worden namelijk graag uitgedaagd als het gaat om culinaire evenementen en buffetten catering in Zeewolde en omgeving.

Heeft u iets te vieren en wilt u er een speciaal tintje aan geven? Kies dan voor een thema buffet in Zeewolde. Wij hebben al een aantal thema’s voor u uitgedacht: Oosters, vegetarisch, Japans, Italiaans, Oostenrijks en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen voor ieder thema bijpassende gerechten voor u bereiden. Bijvoorbeeld lekkere tapas of Japanse sushi. Of zijn er grote eters? Ook voor hen hebben wij heerlijke buffetten. Maartenz Catering heeft voor iedere receptie en voor iedere gast de perfecte buffetten samengesteld in Zeewolde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw festiviteit.

Ieder seizoen kent eigen ingrediënten. Zo ook de winter. Waar denkt u aan bij dit seizoen? Juist, stamppot. Wij hebben diverse winterse stamppotten buffetten in Zeewolde die wij graag bij u bezorgen. Wat dacht u van de typische Hollandse winterschotel boerenkool? Geserveerd met slagersrookworst, gestoofd klapstuk en Amsterdamse uitjes, mosterd en augurk en huisgemaakte jus? Iedere variant is mogelijk, van rauwe andijvie tot winterwortel uien stamppot en zuurkool. Allen bereid met verse ingrediënten. Stamppotten buffetten in Zeewolde zijn ideaal om thuis of op iedere locatie te serveren, in speciale warm-houd bakken kunt u lang genieten van deze winterse kost.

Naast sushi en sashimi is er nog veel meer culinairs uit dat deel van de wereld. Wat dacht u van een complete Oosterse buffetten in Zeewolde? Lekkere warme gerechten als Nasi Goreng, Dagin Rendang en Ayam sateh. Geserveerd met bijgerechten als Kroepoek Udank, Atjar Tjampur, Sambal en Seroendeng. Dit is nog maar een greep uit de speciale Oosterse buffetten in Zeewolde en omgeving die wij graag voor u bereiden en bezorgen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tip: wij verzorgen ook voor Bedrijfsfeesten diverse vormen van catering.

Neem hier contact met ons op!