0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving
Menu

Koud/warm buffet 1

Koude gerechten:

* Coburgerham met meloen en vers fruit
* Salade van surimikrab
* Javaanse gehaktballetjes met ketjapdip
* Siciliaanse penne pastasalade met grotchampignons, bosuitjes en baconchips
* Patésoorten met een cranberrysaus
* Rijkelijk opgemaakte bourgondische vleessalade
* Diverse broodsoorten
* Kruidenboter

Warme gerechten:

* Stukjes gemarineerde en geroosterde kip
* Indische satésaus met atjar en kroepoek
* Op de huid gebakken zalmmootjes
* Verse pasta met verse groente van het seizoen
* Vegetarische groentelasagne met rucola
* Minikrieltjes gebakken met verse groene kruiden


Koud/warm buffet 2

Koude gerechten:

* Ambachtelijk opgemaakte rundvleessalade
* Rijk gevulde zalmsalade met gerookte zalmroosjes
* Visschaal met gerookte zalm, gerookte paling, haring met uitjes en zuur, gerookte makreelfilet en Hollandse garnalen
* Gemarineerde tonijnfilet met wasabicrème
* Carpaccioplateau met aceto balsamicodressing, oude kaas, pijnboompitten en rucola
* Rosé gebraden rosbief met tonijnmayonaise
* Parmaham met meloen
* Boerenpaté met Cumberland chutney
* Apostelbroden met kruidenboter, tapenade en knoflookdip

Warme gerechten:

* Boeuf stroganoff
* Varkenshaasmedallions in een mosterdsaus
* Rundersucade met champignons, uien, haricot verts en jus de veau
* Gamba’s in kruidenboter en groentengarnituur
* Warm gerookte zalmfilet met lintpasta en saffraansaus
* Een groentemix van seizoensgroenten
* Aardappelgratin en roseval aardappels uit de oven


Koud/warm buffet 3

Koude gerechten:

* Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes
* Noorse garnalen met een concassé van komkommer en appel met verse dille
* Rivierkreeftenstaartjes in de Pernod gemarineerd
* Aardappelsalade met verse kruiden, sjalotjes en gebraden rosbief
* Diverse soorten paté met cranberrysaus
* Mediterraanse ham met een salade van diverse soorten meloen
* Licht gerookte kipfilet met vers fruit
* Salade Niçoise met olijven, rode ui en tomaatjes
* Spinaziesalade met spekjes en gebruneerde witte hazelnoten
* Paellasalade met schaal- en schelpdieren
* Versgebakken brood met kruidenboter

Warme gerechten:

* 24 uur gegaard runderstoofpotje
* Kleurrijke gewokte grove groenten met verse tijm
* Gebakken varkenshaas met appel-Calvadossaus
* Op de huid gebakken kabeljauw met een witte wijnsaus
* Aardappelgratin uit de oven
* Wilde rijstmelange
* Provençaalse groenten ratatouille

Warm buffet 1

* Stukjes gemarineerde en geroosterde kip
* Indische satésaus met atjar en kroepoek
* Op de huid gebakken zalmmootjes
* Verse pasta met verse groenten van het seizoen
* Vegetarische groentelasagne met rucola
* Minikrieltjes gebakken met verse groene kruiden
* Versgebakken stokbrood met kruidenboter


Warm buffet 2

* Boeuf stroganoff
* Varkenshaasmedallions in een mosterdsaus
* Rundersucade met champignons, uien, haricot verts en jus de veau
* Gamba’s in kruidenboter en groentengarnituur
* Warm gerookte zalmfilet met lintpasta en saffraansaus
* Een groentemix van seizoensgroenten
* Aardappelgratin en roseval aardappels uit de oven
* Versgebakken stokbrood met kruidenboter


Warm buffet 3

* 24 uur gegaard runderstoofpotje
* Kleurrijke gewokte grove groenten met verse tijm
* Gebakken varkenshaas met appel-Calvadossaus
* Op de huid gebakken kabeljauw met een witte wijnsaus
* Aardappelgratin uit de oven
* Wilde rijstmelange
* Provençaalse groenten ratatouille
* Versgebakken stokbrood met kruidenboter

Warm buffet 4

* Gemarineerde kipsaté met pindasaus, kroepoek en atjar
* Zalmmootjes op pasta en verse groenten van het seizoen
* Krieltjes
* Rauwkostsalade
* Vers gebakken stokbrood met kruidenboter