0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Catering bedrijfsfeest in Amersfoort

Een open huis, een jubileum, een werknemer die in het zonnetje mag worden gezet, een verhuizing, een open dag of behaalde targets? Dan bent u vast op zoek naar bedrijfsfeest catering in Amersfoort. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website waar de eindeloze mogelijkheden staan beschreven. Zitten uw specifieke wensen er niet tussen? Wij staan voor persoonlijke service en kwaliteit als het gaat om de catering van uw bedrijfsfeest in Amersfoort. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om over de invulling van uw receptie te praten. Wilt u een kleine sfeervolle bijeenkomst of juist liever voor ieder wat wils? Maartenz Catering verzorgt en ontzorgt als het gaat om bedrijfsfeest catering in Amersfoort.

De mooiste dag van uw leven: uw bruiloft. Wij begrijpen als geen ander dat juist op deze dag alles tip top in orde moet zijn. Van de taart en de champagnetoren tot de rode loper en de bruidstaart. Maar ook de aankleding, de deejay, de ontvangst van de gasten en de exclusieve hapjes in de avond horen hierbij. Wij willen u graag helpen om deze dag onvergetelijk te maken door u te ontzorgen op het gebied van de bruiloft catering in Amersfoort. Bij ons is alles mogelijk en niets is ons te gek. Wilt u één aanspreekpunt om deze dag tot in detail te regelen? Wilt u een bemiddelaar als u op zoek gaat naar de perfecte locatie voor uw dag? Maartenz Catering is de partner voor uw dag als het gaat om de bruiloft catering in Amersfoort.

Een nieuwe start, een nieuwe plek... een nieuw huis! Om uw nieuwe plek aan iedereen te laten zien is een housewarming ideaal. Zo kunt u aan al uw familieleden, vrienden en kennissen uw nieuwe droomhuis laten zien. U bent al druk genoeg geweest de afgelopen tijd met de verbouwing en de verhuizing. Daarom verzorgen wij housewarming catering in Amersfoort. Wellicht in de vorm van een high tea of heerlijke borrel- en amusehapjes. Of Petit fourtjes met uw nieuwe huisnummer erop? Ook een buffet of koffietafel behoren tot de mogelijkheden bij de housewarming catering in Amersfoort. Laat ons u en uw gasten verwennen.

Van housewarming catering in Amersfoort tot buffetten in Harderwijk, bruiloften in Apeldoorn, recepties, jubilea, open huizen in midden Nederland... Alles behoort tot de mogelijkheden van ons als allround cateraar bij u in de regio. Wilt u meer informatie over specifieke mogelijkheden en wensen rondom uw feest? Bekijk de mogelijkheden op de website en neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee!

Wij helpen u graag!