0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Catering feest Ermelo

Wilt u iets organiseren? Wij kunnen uw catering in Ermelo verzorgen. Wellicht wilt u een sfeervol feest in de tuin geven of tijdens de wintermaanden in huis. Bij ons is alles mogelijk. Wij kunnen een uitgebreid buffet verzorgen zodat u zelf niet hoeft te koken. Wilt u eens iets anders? Maartenz Catering verzorgt ook home cooking. In een intieme sfeer koken wij dan gewenste exclusieve gerechten in uw eigen keuken. Wij ontzorgen u dan op het gebied van inkopen, aankleding, organisatie en het koken zelf. Ideaal voor kleine gezelschappen in uw eigen huis. Origineel en eens wat anders als een buffet. Wat u ook wilt qua catering in Ermelo, wij verzorgen het voor u.

Kiest u liever voor een buffet? Wij hebben hier jarenlange ervaring in en hebben inzicht in benodigdheden en wensen bij de diverse gezelschappen. Zo hebben wij compleet vegetarische buffetten, maar ook specifieke tapasbuffetten of Oosterse buffetten in Ermelo. Leuk idee voor een themafeest. In overleg met u verzorgen wij het gehele buffet en alle benodigdheden. Eventueel kunt u ook personeel bij ons inhuren. Zo heeft u hier geen omkijken naar en uw handen vrij. De volgende dag halen wij alles op een gewenst tijdstip op en wassen dit zelf op de catering af. Ook voor catering in Ermelo ontzorgen wij als het gaat om buffetten.

Inmiddels hebben wij al talloze open huizen mogen verzorgen. Kleine open huizen van particulieren die graag hun woning willen laten zien aan familie, vrienden en kennissen. Hierbij verzorgen wij vaak de lunch, hapjes en drankjes. Ook voor bedrijven en instanties organiseren wij regelmatig het open huis feest. Met buffetten of zelfs grote ronde tafels waar ons personeel het eten bedient aan uw gasten en voorziet van de lekkerste gerechten. Of een bar, muziek en vertier voor de kinderen. Een totaalconcept catering in Ermelo voor open huis feesten is Maartenz Catering.

Al vroeg in het jaar kan het barbecue seizoen worden geopend. Dankzij tenten, heaters en sfeervolle vuurkorven zorgen wij voor barbecue catering in Ermelo. Vroeg in het jaar met heerlijke seizoensgerechten of juist in hartje zomer met frisse salades en ambachtelijk vlees. Wij denken graag met u mee en hebben voor ieder wat wils. Wilt u meer informatie over de barbecue catering Ermelo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje bij de barbecuepakketten.

Neem contact met ons op!