0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Maartenz Catering Harderwijk

Bent u op zoek naar een gedegen cateraar? Dan is Maartenz Catering uit Harderwijk de juiste partner. Wij maken uw evenement tot een succes. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een groots evenement, wij zijn uw cateraar. Van barbecues, personeelsfeesten, walking dinners en home cooking tot bruiloften en housewarming party’s. Maartenz Catering Harderwijk staat voor service, kwaliteit en ontzorgen.

Heeft u als bedrijf iets te vieren? Een jubileum, een personeelsfeest of organiseert u een open dag? Dan kan Maartenz Catering uit Harderwijk u van dienst zijn. Een uitgebreide lunch met broodjes in Harderwijk behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnenwij een buffet op maat voor u samenstellen of u kunt kiezen uit één van de vele populaire buffetten die wij cateren. Wat dacht u van een tapas buffet of een Oosterse variant? Of wilt u liever iets omvangrijker voor een familiedag voor uw medewerkers? Dan kunnen wij als gerenommeerd catering bedrijf uit Harderwijk naast het eten ook voor de aankleding en vertier zorgen. Artiesten, clowns, een deejay een suikerspinmachine en springkussens behoren ook tot de mogelijkheden.

Bent u van plan een barbecue te organiseren? Maartenz Catering Harderwijk kan dit voor u realiseren. Eenvoudige barbecues voor een familiedag of voor een ongelimiteerd aantal personen. Al onze producten zijn vers en wij werken samen met de beste leveranciers. Wij hebben standaard barbecue catering in Harderwijk, maar we kunnen ook een pakket naar wens samenstellen. Zo hebben wij barbecuepakketten genaamd Basic, Maartenz, Nouveau en Maison de Luxe. Voor ieder evenement of receptie hebben wij de juiste producten, aankleding en maat barbecue. Meer informatie over barbecue catering Harderwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maartenz Catering Harderwijk verzorgt zowel kleine als grote evenementen. Voor zowel bedrijven als particulieren. Geen partij is ons te groot of te klein en wij zien eventuele complicaties juist als uitdagingen. Dus heeft u iets te vieren of wilt u iets organiseren? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en adviseren u waar nodig. Voor totaalconcept catering Harderwijk en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek de contactpagina