0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Bedrijfsfeest catering Nijkerk

Wilt u als directie het jaarlijkse personeelsfeest organiseren? Wilt u eens wat anders? Denk dan aan bedrijfsfeest catering Nijkerk. Wij nemen uw feest volledig uit handen en zorgen voor een spetterend feest binnen de mogelijkheden, uw wensen en het budget. Heeft u juist specifieke wensen omtrent de invulling? Ook dan denken wij met u mee en zorgen voor de perfecte uitvoering. Inmiddels hebben wij al op diverse bedrijfsfeesten in Nijkerk de catering mogen verzorgen. Bijvoorbeeld een intieme bijeenkomst dankzij het behalen van targets of juist een grandioze familiedag. Met springkussens en een ijskraam voor de kinderen of wellicht is het leuk om een clown in te huren en de kinderen te laten schminken. Zo hebben de ouders alle tijd om te genieten van het voor hun georganiseerde feest in uw bedrijfspand. Dus heeft u iets te vieren? Denk aan bedrijfsfeest catering Nijkerk.

Recepties zijn er in allerlei soorten en maten. Kleine sfeervolle recepties, bruiloften of een open huis. Maartenz Catering verzorgt allround receptie catering in Nijkerk. Welke reden u ook heeft, hoe groot het gezelschap ook is, bij ons is alles mogelijk. Uiteraard wordt vaak gedacht aan heugelijke feiten als het gaat om receptie catering Nijkerk. Maar steeds vaker verzorgen wij ook een kleine receptie na een begrafenis. Mensen willen dan graag bij elkaar komen om met elkaar te praten en elkaar te steunen. Het beeld van vroeger is allang niet meer, nu wordt er gekozen voor een andere vorm. Waarbij uiteraard geheel in bijpassende stijl hapjes, drankjes worden geserveerd door ons. Ook op deze manier ontzorgen wij als het gaat om receptie catering Nijkerk.

Steeds meer mensen kiezen voor het nieuwe fenomeen: home cooking. In een intieme sfeer koken wij dan ‘live’ bij u thuis voor een klein gezelschap. Dit geeft een hele andere dimensie aan uw verjaardag of bijvoorbeeld een familiebijeenkomst met een speciale reden. Wij regelen dan alles voor u, het enige wat u hoeft te doen is de mensen uitnodigen. Wij verzorgen de inkopen, de heerlijkste ingrediënten, het menu en de aankleding. Van A-Z regelen wij uw home cooking catering in Nijkerk. U heeft nergens omkijken naar. Ditzelfde geldt voor office cooking. Bij u op kantoor koken wij dan heerlijke gerechten voor uw zakenpartners. Wilt u een keer echt iets anders? Kies dan voor office cooking Nijkerk.

Een zakelijk netwerk, een vriendenclub of de sportclub.... steeds vaker wordt er een walking dinner georganiseerd. Wilt u het hoofdgerecht uitbesteden aan ons? Of kiest u ervoor om alles uit te laten besteden? Zo heeft u geen zorgen omtrent invulling, tijd en voorbereiding. Benieuwd naar de mogelijkheden voor walking dinner catering in Nijkerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op!