0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Buffet catering Nunspeet

Organiseert u een feest ter ere van uw verjaardag of een jubileum? Maartenz Catering verzorgt voor iedere aangelegenheid buffet catering in Nunspeet. Wij hebben een diversiteit aan keuzes als het gaat om de invulling van dit buffet. Bijvoorbeeld een combinatie van een warm en koud buffet. Houdt u van exclusief of wilt u juist voor ieder wat wils? Of wilt u juist een bepaald thema uitdragen? Wij hebben voor uw gemak al een groot aantal buffetten samengesteld. Van Spaanse tapas tot Japans met heerlijke sushi. Ook vlees of vis behoort tot de mogelijkheden. De buffet catering Nunspeet die wij voor u verzorgen is gegarandeerd een culinair succes. Of het nu gaat om een klein gezelschap, een groot feest, ontbijt, lunch of dinner... Maartenz Catering ontzorgt!

Samen met een club vriendinnen genieten van een high tea. Op een locatie naar keuze of bij u thuis. Ook in Nunspeet verzorgen wij high tea catering. Wij stellen de ingrediënten met grote zorg samen. Van heerlijke zoete lekkernijen en een ruime keus uit de lekkerste smaken thee. Daarnaast ook hartige hapjes zoals wraps. Tot de zoetigheden behoren Petit fourtjes en bonbons. Dit is nog maar een kleine greep uit de high tea catering Nunspeet die wij voor u verzorgen. Afsluitend met een glaasje bubbels maakt de middag compleet. Uiteraard kunnen uw extra wensen worden vervuld als het gaat om deze oeroude Engelse traditie.

Op zoek naar een gedegen partner voor catering van uw jubileum in Nunspeet? Maartenz Catering denkt met u mee vanaf het prille idee. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij zicht op de mogelijkheden en kunnen wij u adviseren over de invulling van uw jubileum. Vanzelfsprekend verzorgen wij de jubileum catering in Nunspeet, maar wij gaan verder dan dat. Ook de aankleding van de locatie, vertier voor de kinderen, muziek, dansvloer, personeel en gastvrouwen kunnen wij leveren. Zo heeft u gegarandeerd een geweldig jubileum. Van amusehapjes, een walking dinner, home cooking of een uitgebreid buffet.... voor jubileum catering in Nunspeet bent u bij ons in goede handen.

Niet alleen voor jubilea verzorgen wij catering in Nunspeet. Ook voor veel meer soorten evenementen. Wat dacht u van een zakelijke bijeenkomst, een feest voor uw medewerkers om te laten zien dat u ze waardeert? Of een gezellige familiedag, een bruiloft of een open huis? Alle soorten catering in Nunspeet verzorgt Maartenz Catering. Wij zorgen voor net dat beetje extra en hebben ook voor detail. Wij staan voor service, kwaliteit en ontzorgen.

Neem contact met ons op!