0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Evenement catering Zeewolde

Bent u op zoek naar evenementen catering in Zeewolde? Wij als allround cateraar kunnen u hierbij van dienst zijn. Heeft u al concrete ideeën of wilt u juist ideeën opdoen? Wij hebben jarenlange ervaring in de evenementen catering en denken graag met u mee. Niet alleen over de culinaire mogelijkheden, maar ook over praktische zaken als tenten, indelingen, garderobes, aankleding, muziek, audio mogelijkheden etcetera. Dus wilt u een evenement organiseren? Maartenz Catering helpt, ontzorgt, adviseert en denkt graag met u mee. Voor evenement catering Zeewolde kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een nieuwe woning, een nieuwe zaak of een te verkopen pand? Wij verzorgen graag de open huis catering in Zeewolde voor u. Tijdens een open huizen dag is het natuurlijk extra aantrekkelijk als het pand leuk is aangekleed en de potentiële kopers voorzien worden van een hapje en drankje. Heeft u juist een pand gekocht en wilt u dit aan al uw vrienden, familie en kennissen laten zien? Ook dan regelen wij graag de open huis catering in Zeewolde voor u. Een welkomst taartje met het huisnummer erop is een leuke ontvangst en daarna heerlijke hapjes na de door u gegeven rondleiding. Wij regelen alles voor u als het gaat om open huis catering in Zeewolde.

Staat het jaarlijkse personeelsfeest voor de deur? Willen jullie als personeelsvereniging eens iets echts origineels? Wij denken graag met jullie mee en verzorgen de gehele personeelsfeest catering in Zeewolde voor jullie. Wij kunnen barbecues op locatie regelen, walking dinners of bijvoorbeeld buffetten. Voor ieder soort bedrijf, voor ieder personeelsbestand en ieder budget van de personeelsvereniging hebben wij originele, leuke en lekkere mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van bedrijfsfeesten.

Of het nu om een verjaardag, een open huis, een bedrijfsborrel of een bruiloft gaat...De amuse hapjes catering van ons in Zeewolde is populair. Wij hebben eenvoudige gesorteerde hapjes zoals bittergarnituur warm en koud. Daarnaast hebben we de wat exclusievere hapjes geserveerd in mooie glaasjes. Hierbij kunt u denken aan gevulde soesjes met diverse soorten mousses. Of garnalen, of dadels met roomkaas. Ook sashimi en kaaslolly’s behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd naar onze amuse hapjes catering in Zeewolde? Neem contact op, wij informeren u graag.