0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving
Menu

Evenementen

In de afgelopen jaren heeft Maartenz Catering zich ontwikkeld tot een allround cateraar. Steeds meer evenementen kunnen wij op onze naam schrijven, altijd een uitdaging en steeds met de uitgangspunten van Maartenz Catering: ontzorgen, service en kwaliteit. 

Zo zijn wij sinds enkele jaren betrokken bij de Sinterklaasintocht en beheren wij samen met onze partner Johannes Kok nu voor het vijfde jaar het Winterpaviljoen van Harderwijk op IJs. 

In 2014 hebben wij in samenwerking met 't Rookerijtje ons grootste evenement mogen organiseren: de publieksdag van de opening van de Coentunnel. Niet alleen de catering hebben wij verzorgd maar ook het hele traject vooraf en achteraf: van het aanvragen van de benodigde vergunningen tot het verzorgen van personeel, het afzetten van de route, het faciliteren van de hapjes en drankjes en het opzetten van een 'dorp' voor de bezoekers. Het was een groot succes en circa 2700 gasten hebben de opening van de Coentunnel bezocht.

In 2015 hebben wij op Sail een totaalconcept mogen neerzetten, met groot succes. 

Wilt u een evenement organiseren en bent u op zoek naar ondersteuning, expertise of wilt de hele organisatie uit handen geven? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op