0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Hapjes Ermelo

Bent u up zoek naar een cateraar die hapjes in Ermelo verzorgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als allround cateraar op de Veluwe verzorgen en bezorgen wij dagelijks hapjes in de omgeving. Warm, koud, luxe of eenvoudig...bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw wensen aangeven als het gaat om ingrediënten of u geeft ons de vrije hand en wij zullen u verrassen. Op onze website vindt u de standaard bittergarnituren, welke uiteraard zijn aan te passen aan uw wensen. Op ieder gewenst tijdstip, op iedere dag bezorgen wij deze bij u thuis, op de zaak of een andere locatie waar u iets te vieren heeft. Hapjes in Ermelo? Neem contact op met Maartenz Catering.

Wist u dat het woord amuse letterlijk vermaak betekent in het Frans? Dat is precies de goede omschrijving voor de amuse hapjes in Ermelo die wij voor u verzorgen. Het zijn kleine gerechtjes die uw smaakpapillen op gang brengen zodat uw spijsvertering wordt bevordert. Of dit nu wel of niet uw wens is, deze hapjes zijn niet alleen heerlijk maar ook mooi om naar te kijken. Wij maken de amuse hapjes in Ermelo namelijk prachtig op. Van mooie zilveren amuselepels tot mooie bakjes waarin de garnering zichtbaar is. Een genot en vermaak voor het oog én de smaakpapillen...Dat zijn de amuse hapjes in Ermelo van Maartenz Catering.

De benaming voor deze kleine gerechtjes doet zich eigenlijk geen eer aan. Want de mogelijkheden en variaties zijn eindeloos. Bent u op zoek naar hapjes in Ermelo of omgeving? Wij zorgen voor perfecte, lekkere en bijpassende hapjes. Zo hebben de oeroude Hollandse bittergarnituurtjes, deze doen het altijd goed natuurlijk. Warm of koude varianten als oude kaas, ossenworst. Gepresenteerd op leuke schalen, ideaal voor iedere bijeenkomst. Wilt u eens andere soort hapjes in Ermelo? Dan verzorgen wij deze graag voor u. Sashimi, sushi, toastjes, snackcups, amuselepels, barbecue amusehapjes, tapas en ga zo maar door. Maartenz Catering Harderwijk is uw cateraar van Apeldoorn, Amersfoort en catering in Nijkerk.

Ook buiten Nederland weet de wereld wat lekkere hapjes zijn. Alleen met een andere benaming. Wat dacht u van een High tea, tapas of sushi? Ook dit verzorgen wij als hapjes in Ermelo. Wat de aangelegenheid ook is, wij verzorgen en bezorgen deze graag bij u. Misschien heeft u wel een zakelijke bijeenkomst om een belangrijke deal te sluiten of juist een te vieren met uw medewerkers. Of geeft u een verjaardag maar wilt u zelf niet teveel werk hebben aan voorbereiding? Of is er een open huis of ander soort evenement? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en wensen door te nemen.

Eenvoudig uw hapjes regelen!