0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Hapjes Harderwijk

Heeft u iets te vieren of krijgt u gasten op bezoek? Dan verzorgt Maartenz Catering de hapjes in Harderwijk. Wij hebben een scala aan mogelijkheden. Wilt u lekkere ouderwetse bitterballen met mosterd, geen probleem. Of wilt u juist de exclusievere varianten? Deze serveren wij mooi opgemaakt in diverse soorten bakjes. Oude kaas met appelstroop, een kaaslolly gepaneerd in noten en honing of een heerlijk roggebroodje met haring gegarneerd met uit, augurk en tomaatjes. De hapjes van Maartenz Catering Harderwijk zijn vers, kwalitatief en gegarandeerd lekker. Dus bent u op zoek naar hapjes in Harderwijk? Wij verzorgen en bezorgen deze graag.

Overheerlijke, luxe kleine lekkernijen...Dat zijn amusehapjes. De meest verse, ambachtelijke en speciale ingrediënten gebruiken wij om de amusehapjes in Harderwijk samen te stellen. Wij hebben vaste garnituren samengesteld, maar wij maken ook alles op maat. Misschien heeft u wel een feest met een Frans thema, of juist Italiaans of Spaans. Wij denken met u mee en zorgen voor dé amusehapjes in en om Harderwijk. Voor kleine partijen, grote partijen en recepties of bruiloften. Wij als allround cateraar weten wat lekker is en wat past binnen uw thema of aangelegenheid. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met Maartenz Catering Harderwijk? Neem dan contact op.

 

Een borrel is een relatief begrip. Er zijn tegenwoordig allerlei aangelegenheden voor een borrel. Van een bedrijfsborrel en vrijdagmiddagborrel tot een borrel voor verjaardagen, verenigingen en clubs. Ieder gezelschap is anders en iedereen wil wat anders. Daarom verzorgen wij diverse borrelhapjes in Harderwijk. Van koud en warm bittergarnituur zoals snackcups, wraps, bitterballen, gevulde eitjes, olijven, luxe noten en Petit crolines. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden van de borrelhapjes Harderwijk die wij graag voor u bereiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u.

Een gala, een benefiet, een intiem feestje thuis met familie en vrienden, een zakelijk bijeenkomst om iets te vieren...Alles is mogelijk qua exclusieve hapjes in Harderwijk. Wij van Maartenz Catering passen alles aan op uw wens. Wij zorgen voor exclusieve ingrediënten als sashimi, amuselepels met carpaccio, Franse kazen en mooie bijpassende wijnen. Alles is mogelijk bij Maartenz Catering Harderwijk.

Neem contact met ons op!