0341-414573 info@maartenzcatering.nl
Adres: Maartenz
Selhorstweg
3840AH Harderwijk
Routebeschrijving

Hapjes Zeewolde

Wilt u uw gasten graag verwennen met lekkere hapjes in Zeewolde? Maar heeft u zelf geen tijd om deze voor te bereiden? Dan verzorgen wij dit graag voor u. Zowel koude als warme hapjes op ieder gewenst moment bezorgd in uw woonplaats. Ideaal voor iedere festiviteit. Wij passen het assortiment aan op uw wensen, budget en gasten. Vegetarisch, culinair, Spaans of Japans. Qua catering en hapjes in Zeewolde is bij Maartenz Catering alles mogelijk. Ook als onderdeel van een groter feest verzorgen wij graag de gehele catering en aankleding. Van food tot non-food, muziek en kindervertier. Dankzij onze samenwerkingen met diverse leveranciers in en rondom de Veluwe en Flevoland zijn wij dé allround cateraar in Zeewolde.

Heeft u een speciale receptie of bijeenkomst? Laat Maartenz Catering dan de culinaire hapjes in Zeewolde verzorgen. Wij leveren kwaliteit, service en bieden alles op maat. Culinair is een breed begrip maar wij weten precies wat hiermee wordt bedoeld. De meest exclusieve, verse en heerlijke ingrediënten vormen de basis van de culinaire hapjes in Zeewolde die wij voor u bereiden. Speciale kazen, vleeswaren en vissoorten zijn een kleine greep uit ons aanbod. Zoals gezegd: alles op maat. U kent uw gasten, wij kennen de wensen van uw gasten. Deze combinatie van kennis zorgt voor unieke culinaire hapjes in Zeewolde op uw evenementen.

Kleine gerechtjes kunt u de hele dag door eten. Zo zijn er varianten voor bij het ontbijt, de lunch, brunch, de borrel, aperitiefjes, en dessert hapjes in Zeewolde die wij voor u klaarmaken. Voor iedere reden, voor iedere gast en op ieder moment zijn wij uw partner als het gaat om grote of kleine gerechten die uw feest ‘versieren’. Ook op bruiloften verzorgen wij veelvuldig de allround catering. Zo ontvangen wij de gasten met Petit fours met een foto erop van het bruidspaar, daarna een heerlijke lunch in de tuin. Na de plechtigheid staat de prosecco klaar met amusehapjes. Als diner kunt u kiezen voor een buffet, een barbecue of een walking dinner. Dit zijn nog maar enkele mogelijkheden naast de hapjes die wij voor u verzorgen in Zeewolde.

Bent u op zoek naar een cateraar die aansluit bij uw wensen? Maartenz Catering is uw partner. Zoveel mensen, zoveel wensen zeggen wij weleens. Want de een wil het juist eenvoudig en low budget houden en er toch een geweldig feest van maken. Dat is mogelijk. Maar ook uitgebreid culinair uitpakken is mogelijk bij Maartenz Catering. Hapjes, broodjes, barbecues en buffetten in Zeewolde? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Regel snel uw hapjes!