Bittergarnituur koud 1 (Amsterdams)
* Ossenworst met Amsterdamse uien
* Salami met zilver uit
* Oude kaas met appelstroop
* Jonge kaas met mosterd
Bittergarnituur koud 2 (3 hapjes per persoon)
* Snackcups gevuld/belegd met oa.;
* Aardappelsalade - gerookte paling
* Aardappelsalade - gerookte zalm
* Ossenworst - carpaccio
* Paté - gedroogde rauwe ham
* Brie - komkommer
* Mierikswortel crème - gerookte forel
* Garnalen – cocktailsaus
Soesjes gevuld met;
* Kaascrème
* Hammousse
* Zalmmousse
* Roompaté
Wraps gevuld met;
* Crème fraîche, ijsbergsla en gerookte kip
* Roomkaas, komkommer en gerookte zalm
* Mosterdcrème, gekonfijte rode ui en varkensfricandeau
Bittergarnituur koud 3 (traditioneel)
* Roggebroodje roombrie gegarneerd met frambozenmarmelade en bieslook
* Gevuld eitje met een vulling van kerrieroom, bieslook en tomaatjes
* Rolletje rookvlees gevuld met gekookt ei en tuinkers
* Crostini gerookte zalm gegarneerd met kappertjes en dille
* Roggebroodje haring gegarneerd met ui, augurk en tomaatjes
Bittergarnituur koud 4
* Amuselepel carpaccio gegarneerd met rucola, pesto en pijnboompitjes
* Spiesje mozzarella Mediterraanse ham sud 'n sol, pesto en bieslook
* Cocktail van Hollandse garnalen in een amuse glaasje met een kerriemayonaise
* Sashimi tonijn gebakken met sesamzaadjes en een wasabimayonaise
* Kaaslolly met noten gepaneerd in noten en honing
Bittergarnituur koud 5
* Luxe mix van noten met o.a. amandelen, cashewnoten en walnoten
* Gemarineerde olijven in gedroogde tomaatjes, verse kruiden en feta kaas
* Crostini filet American met een gekookt ei, cornichons en tuinkers
* Meloen omwikkeld met parmaham en met een olijf gegarneerd
* Wraps gerookte zalm belegd met crème fraîche rode ui en ijssla
* Mini sandwich gestoomde makreel belegd met mosterdmayonaise en tomaat
* Dadel roomkaas met een bieslook roomkaas en walnoot